10x10 Winter Gems

Världen i 10x10 Winter Gems är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela 10x10 Winter Gems, ett av våra bästa hjärnspel!

Spela ett spel som liknar den klassiska Tetris-upplevelsen, men som ger dig mer tid att tänka innan du väljer nästa drag. I 10x10 Winter Gems får du massor av olika former som du måste placera på bordet på ett sådant sätt att en rak linje av brädet täcks.

Och eftersom julen är på väg har 10x10 Winter Gems ett underbart jultema, som garanterat kommer att hålla andan av denna glada helgdag i ditt sinne.

Ju mer du spelar, desto knepigare blir situationen, och varje drag kan ha effekter som antingen kan driva fram en högre poäng eller avsluta din pågående runda. Eftersom du inte har någon kontroll över vilka former du måste placera på brädet måste du ständigt anpassa dig till situationen för att vinna.

Kom in i julstämning när du spelar på Spel.se.

Liknande spel:

Gillade du 10x10 Winter Gems? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.