A Night Out With The Frozen Sisters

Världen i A Night Out With The Frozen Sisters är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela A Night Out With The Frozen Sisters, ett av våra bästa klä på spel!

De här tjejerna har fantastiska planer för ikväll, och du kan ansluta dig till dem nu. Först måste du hjälpa dem att skapa ett evenemang på Facebook. Skriv evenemangets namn och klicka sedan på inbjudningsknappen för att be alla prinsessor från Disney att ansluta sig till de söta systrarna. De har fantastiska planer för ikväll och jag är säker på att alla flickor kommer att acceptera dem. Därefter kan du välja en outfit till varje flicka. Anna skulle älska en fin silkeslen klänning med glittriga detaljer och en rolig ny frisyr med mjuka lockar. Prinsessan skulle se bra ut med en fin färgglad handväska och ett par vackra diamantörhängen. Hennes syster Elsa står på tur att klä upp sig. Hennes favoritklänning är blå och den skulle passa bra med ett par blå örhängen.

Liknande spel:

Gillade du A Night Out With The Frozen Sisters? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.