All-Star Blast!

Världen i All-Star Blast! är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela All-Star Blast!, ett av våra bästa .io spel!

Återupplev några av de klassiska upplevelserna från Atomic Bomberman när du spelar All-Star Blast! på Spel.se, och överlev mot andra spelare och njut av riktigt explosiv action. För att överleva på slagfältet i All-Star Blast! måste du placera bomber och fly från deras explosioner. Du kan också få alla möjliga användbara uppgraderingar, gömda bakom de förstörbara blocken i miljön. Det kan handla om allt från att få permanent extra fart till att få förmågan att placera flera bomber. Framför allt är All-Star Blast! ett spel om strategi och reflexer, och endast de skickligaste spelarna kan överleva.

Om du är ett fan av de populära serierna från speljätten Ubisoft kommer du att bli glad över att få veta att All-Star Blast! innehåller alla möjliga roliga karaktärer från dessa legendariska världar. Men All-Star Blast! har andra minispel som du får njuta av, och du och andra människor kan få otaliga timmars underhållning av denna upplevelse.

Gå med andra spelare och njut av klassiska arkadupplevelser på Spel.se när du spelar All-Star Blast!.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att förflytta dig och tryck på mellanslagstangenten för att placera en bomb. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen till den plats där du vill förflytta dig och trycker på bombtangenten för att lämna en bomb på den platsen.

Liknande spel:

Gillade du All-Star Blast!? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.