Anagram Crossword

Världen i Anagram Crossword är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Anagram Crossword, ett av våra bästa ordspel!

Anagram Crossword är ett utmärkt sätt att bekanta sig med den underbara världen av anagram, som är ord som kan omformas för att skapa andra ord. Det testar verkligen ditt ordförråd, men det öppnar också dörren till det engelska språket på nya och oväntade sätt, för när du väl ser hur många ord du kan bilda av samma antal bokstäver kan du bli beroende av att ta denna färdighet till max och hitta alla möjliga kombinationer.

Lyckligtvis kan du på Spel.se öva på denna förmåga i 30 pussel när du provar Anagram Crossword, ett unikt korsordsspel där anagram är nyckeln till vinst. Enkelt uttryckt är ledtråden för att hitta ordet ett anagram. Om ordet visar sig vara alldeles för knepigt kan du alltid använda hjälpsystemet, som hjälper dig att lösa de mystiska ord som ger dig problem.

Bli bättre på anagram och korsord samtidigt när du spelar på Spel.se!

Liknande spel:

Gillade du Anagram Crossword? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!