Anna And Elsa Glittery Bridesmaids

Världen i Anna And Elsa Glittery Bridesmaids är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Anna And Elsa Glittery Bridesmaids, ett av våra bästa bröllop spel!

Kan du höra klockorna ringa? Rapunzel ska gifta sig! Elsa och Anna blir hennes vackra brudtärnor och prinsessorna är så glada! De har tagit alla sina brudtjejuppdrag på stort allvar och de har stöttat Rapunzel på ett mycket bra sätt. Planeringen kommer att bli perfekt tack vare de frusna systrarna som har hjälpt till mycket med organisationen. Men nu måste de göra sig redo och de behöver din hjälp. Spela det här härliga bröllopsspelet för att ge Elsa och Anna glittriga brudtjejlooks! Hjälp dem att välja den perfekta klänningen och accessorisera den. Föreslå sedan en fantastisk frisyr och skapa deras smink också.

Liknande spel:

Gillade du Anna And Elsa Glittery Bridesmaids? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.