Anna Loves Glittery Outfits

Världen i Anna Loves Glittery Outfits är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Anna Loves Glittery Outfits, ett av våra bästa prinsess spel!

Prinsessan Anna har blivit inbjuden av sin kusin Rapunzel till ett cocktailparty i palatsets kungliga trädgårdar. Anna är så spänd eftersom hennes förälskelse kommer att vara där och hon längtar efter att få träffa honom på festen. Anna vill vara säker på att hon gör ett gott intryck, så hon väljer noggrant utklädnad. Hon vill inte vara överklädd, men hon vill se chic och glittrig ut på samma gång. Hon har utvecklat en passion för glittriga outfits på sistone, och hon har flera objekt i sin garderob. Ta en titt in och hjälp henne att välja från en samling glittriga klänningar den som är perfekt för festen. Ge sedan Anna en fantastisk frisyr och komplettera hennes look med matchande accessoarer. Sist men inte minst måste du ge Anna gnistrande smink.

Liknande spel:

Gillade du Anna Loves Glittery Outfits? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårprinsess spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!