Anna's Crush

Världen i Anna's Crush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Anna's Crush, ett av våra bästa klä på spel!

Frozen-prinsessan älskar Kristoff, och hon kan inte vänta på att få följa med honom på denna speciella romantiska dejt. Gå med, och hon väljer en vacker outfit för tillfället! Anna älskar söta mönster, och ett bra val för henne är en härlig klänning med röda rosor, som är supersöt för varma sommardagar. En annan trevlig idé är en frisyr med en knut och akut mjuk fläta. Välj också några accessoarer till prinsessan, till exempel ett halsband. I Anna In Love får du den fantastiska möjligheten att välja en ny outfit även till Kristoff, hennes förälskelse. Han gillar smarta casual kläder med jeans, en söt kjol och en fin frisyr. Se till att han ser söt ut inför deras dejt och välj sedan ett trevligt ställe att gå till. Prova en dejt vid havet och se till att det går bra för de två kärleksfåglarna.

Liknande spel:

Gillade du Anna's Crush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!