Ariana Grande Road Trip

Världen i Ariana Grande Road Trip är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariana Grande Road Trip, ett av våra bästa klä på spel!

Bli en skicklig semesterplanerare för en stor kändis! Ariana funderade på att ta lite ledigt för att koppla av efter den stora världsturnén hon haft. Hon skulle vilja åka på semester, och hon har tänkt att det skulle vara en fantastisk upplevelse att åka på en bilresa på egen hand. Kan du hjälpa henne att planera bilresan? Hjälp henne att välja en bil för resan, och sedan kan ni vara kreativa och dekorera bilen. En annan bra idé vore att skapa en spellista åt henne. Sist men inte minst kan du hjälpa Ariana att klä upp sig inför resan. Öppna hennes garderob och utforska alternativen. Några bekväma jeans och en skjorta, en sommarklänning kanske? Du kan välja vad du vill!

Liknande spel:

Gillade du Ariana Grande Road Trip? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.