Ariel And Eric: A New Life

Världen i Ariel And Eric: A New Life är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariel And Eric: A New Life, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie har en bra idé för den här varma sommardagen. Hon har bjudit in Ken till en underbar picknick. Hon har många saker som hon behöver förbereda inför denna fantastiska dag. Hjälp henne att njuta av att spela det nya spelet Ariel And Eric: A New Life för att hjälpa Ariel att flytta in hos Eric! Hon är glad över detta beslut eftersom detta är ett viktigt ögonblick i deras liv tillsammans. Förhållandet går bra och de vill ta nästa stora steg. Hjälp den stora prinsessan att städa huset och göra det gnistrande rent och sött när Eric kommer. Du kan börja med att ringa prinsessorna och be dem om hjälp. Plocka upp allt skräp från huset, lägg det i soptunnan och dammsug sedan golven. Dekorera lite och se till att resultatet blir supersött för det stora förälskade paret. Ariel kommer också att behöva en ny outfit. Kolla hennes garderob och välj den sötaste klänningen med ett fint sommarmönster och några smycken. Ha så kul när du spelar Ariel And Eric: A New Life! Out och se till att hon blir klar i tid. Hon behöver samla ihop några saker till picknickkorgen. Hjälp henne att leta runt i köket efter juice, frukt, smörgåsar, vatten, blommor och andra saker som kommer att göra picknicken riktigt fantastisk. Den blonda skönheten kan nu gå in i sin garderob och hitta en fin klänning och matchande accessoarer. En bra idé är att välja en fin gul klänning med blomstertryck och matcha den med en fin lockig frisyr och massor av silverjuveler som ett halsband eller örhängen. Vart tycker du att det fina paret ska åka för sin picknickdejt? I soliga Paris eller i skogen?

Liknande spel:

Gillade du Ariel And Eric: A New Life? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.