Ariel And Jasmine Ready For Summer

Världen i Ariel And Jasmine Ready For Summer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariel And Jasmine Ready For Summer, ett av våra bästa klä på spel!

Jasmine och Ariel är mycket glada. De vackra prinsessorna från Disney, som också är BFF:s, vill ha den bästa sommaren i sitt liv innan de åker till college. De vill resa, gå på fester, bada, shoppa och behöver söta kläder för varje fantastiskt tillfälle. Hjälp dem att se supersnygga ut i det här nya spelet som heter Jasmine and Ariel Summer Break! Ariel älskar smink och hon behöver en rolig look med blått på ögonlocken och en söt rosa läppfärg. Jasmine skulle se söt ut med en grön ögonskugga och röda läppar. Du kan titta igenom flickornas garderober och välja ut en klänning eller kjol till var och en. Det är en bra idé för de varma sommardagarna att prova något färgglatt och flörtigt, till exempel en grön klänning till Ariel och söta jeansshorts till Jasmine. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Ariel And Jasmine Ready For Summer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.