Ariel Mermaid Fashion

Världen i Ariel Mermaid Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariel Mermaid Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Är du redo för uppgiften? Börja spela det här kreativa modespelet där du först måste välja typ av klänning. Prova den underbara axelbandslösa sjöjdsklänningen och ta mått med hjälp av ett måttband. Därefter måste du klippa tyget med en sax för att skapa de tre delar som behövs för sjöjungfruklänningen. Sy ihop tyget och sätt ihop klänningen. I det här fantastiska spelet kan du nu lägga till färger till tyget, till exempel rött och ett fantastiskt mönster med spetsar och glitter, vilket kommer att göra klänningen riktigt spektakulär för Disneyprinsessan. Prova ett gyllene halsband och blå havsskalörhängen och komplettera looken med en lockig frisyr som accessoar. Ge henne en verkligt fantastisk och sagolik look! Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Ariel Mermaid Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!