Ariel's Fashion Crush

Världen i Ariel's Fashion Crush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariel's Fashion Crush, ett av våra bästa klä på spel!

Det finns inget i världen som Ariel älskar mer än att kolla in de senaste modetrenderna och skapa fantastiska outfits inspirerade av vad hon ser på nätet. Med vetskap om detta har vi förberett ett nytt spännande klädspel där du får i uppdrag att hjälpa prinsessan Ariel i hennes sökande efter nya modetrender. Hon är ett stort fan av mode och spenderar gärna mycket tid på att pinnmärka outfits som hon gillar och som inspirerar henne. Du kommer att se att alla kläder är riktigt moderna och fashionabla, så du kommer att ha många alternativ när du bestämmer dig för den bästa looken. När detta beslut har fattats går du sedan vidare till att välja en helt ny frisyr till den vackra prinsessan Ariel. Med allt detta sagt, slösa inte bort någon minut till och börja med att blanda och matcha de underbara kläderna och komplettera looken med det perfekta paret skor och accessoarer. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Ariel's Fashion Crush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.