Ariel's Instagram Profile

Världen i Ariel's Instagram Profile är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ariel's Instagram Profile, ett av våra bästa sjöjungfruspel!

Ariels Instagram-profil behöver en rejäl uppdatering! Den rödhåriga sjöjungfruprinsessan har glömt bort sin profil och hennes följare kan inte vänta på nya inlägg och bilder på henne! Varför hjälper du inte Ariel att uppdatera hela sin profil och göra nya söta inlägg? Ariel skulle verkligen behöva din hjälp! Först kan du ändra hennes profilbild, skriva något om henne och sedan ändra hennes berättelsehöjdpunkter också! Därefter kan du välja vilka bilder hon ska dela med sina följare och du kan till och med klä upp henne för en ny fotosession och sedan göra ett nytt Instagraminlägg. Senare, när Eric kommer förbi, kan du hjälpa henne att ta en selfie och dela den på Instagram. Var kreativ och skriv något gulligt om dem!

Liknande spel:

Gillade du Ariel's Instagram Profile? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsjöjungfruspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!