Aurora Goes To School

Världen i Aurora Goes To School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Aurora Goes To School, ett av våra bästa smink spel!

Aurora är väldigt glad för snart ska hon träffa sina kära vänner efter en rolig sommar. Hon behöver förbereda sig, hjälpa henne att välja en söt outfit, äta en god måltid, hitta några saknade saker i sovrummet och sedan ta en selfie. Välj en glamourös look med en fin rosa klänning, söt flätad frisyr, så söt, glasögon och en fin läderväska till outfiten. Hon ser fantastisk ut för en fantastisk skoldag. Se till att hon hittar allt hon behöver för att skapa sin makeup i sovrummet. Förbered sedan en hälsosam frukost till Aurora så att hon kan ha energi hela dagen. I skolan kommer hon att träffa sina kära vänner, söta prinsessan, och tillsammans kommer de att ta en fin selfiebild som de kan dela med sig av. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Aurora Goes To School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!