Avoid Dying

Världen i Avoid Dying är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Avoid Dying, ett av våra bästa skjutspel!

Avoid Dying har en enkel utgångspunkt: använd din fantastiska båge för att skjuta på målen, och vad du än gör, se till att de träffar rätt! Om dina skott missar kommer du att klippa av sladden bakom dem, vilket kommer att frigöra det massiva blocket med spikar som sitter precis ovanför ditt huvud.

I början börjar Avoid Dying lätt, och utmaningen är inte särskilt hög eftersom du bara behöver skjuta mot ett stationärt mål. Men så fort du börjar samla in lite poäng så kommer du definitivt att se en ökning av utmaningen, eftersom du kommer att se att du måste skjuta flera mål, och dessutom kan de också röra sig upp och ner! Bra att det alltid är roligt att skjuta på målen.

Med sin minimalistiska design är Avoid Dying ett bra spel att spela när du har en stund över och vill koppla av. Spela det på Spel.se och se vilken poäng du kan nå.

Liknande spel:

Gillade du Avoid Dying? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!