Babs New Girl In School

Världen i Babs New Girl In School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Babs New Girl In School, ett av våra bästa barbie spel!

Babs har snabbt blivit en av de mest populära tjejerna på campus, och det är ingen överraskning varför. Hon har stil, hon har attityd och hon är alltid en höjdare med sin fantastiska modekänsla. Och när det gäller cheerleading är hon ett riktigt proffs som alltid imponerar på alla med sina färdigheter.

När Babs navigerar genom high school får du hjälpa henne att fatta alla svåra beslut, från vad hon ska ha på sig till den stora balen till hur hon ska jonglera sitt sociala liv med sitt akademiska ansvar. Och med inbjudningar till alla de hetaste evenemangen som studentfester och mycket mer, kommer du att vara där med henne varje steg på vägen.

Men det handlar inte bara om popularitet och mode i det här spelet. Babs New Girl In School handlar om positivitet, optimism och att få ut det mesta av varje situation. Med varje nivå får du se Babs växa och blomstra och bli mer självsäker och framgångsrik än någonsin tidigare.

Så vad väntar du på? Följ med Babs på hennes resa mot att bli den ultimata bidrottningen i detta coola klädspel för alla modemedvetna och coola tonårstjejer där ute.

Liknande spel:

Gillade du Babs New Girl In School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.