Barbie As Fashion Blogger

Världen i Barbie As Fashion Blogger är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie As Fashion Blogger, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie älskar mode och bloggar. Hon har bestämt sig för att följa i sina favoritkändisars fotspår och blogga med modeinspiration för alla sina tjejfans. Följ med henne nu och hjälp henne att lägga upp en ny bild med en vacker sommarlook. För en snygg look behöver hon både smink och en outfit. Hon behöver några fina nyanser och produkter som hon kan använda, till exempel läppstift, rouge, ögonskugga, mascara och eyeliner. Använd tjejiga nyanser som rosa eller lila. Hon kan prova olika klänningar, shorts och blusar och skapa en ganska fantastisk look för sin blogg. En bra idé är att accessorisera eftersom smycken är betydelsefulla i sommar. Du kan prova en fantastisk uppsättning med ett silverhalsband och röda örhängen, vilket kommer att få henne att se ut som en supermodell. En bra frisyr för sommaren är en lockig frisyr, som är Barbies favorit. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie As Fashion Blogger? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!