Barbie Date Disaster

Världen i Barbie Date Disaster är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Date Disaster, ett av våra bästa klä på spel!

Hjälp denna fashionista att göra sig redo och se fantastisk ut på sin dejt med Ken! Hon hade helt glömt bort sin romantiska dejt och nu har Ken ringt henne och frågat om hon är redo. Den här dejten kommer att förvandlas till en katastrof om Barbie inte kan göra sig klar i tid. Hon spillde till och med sin juice på sina kläder när hon insåg hur hon hade glömt bort deras dejt. Och hon ville se fantastisk ut för honom, särskilt eftersom han tar med henne till en fin restaurang. Spela det här spelet för att hjälpa Barbie att rädda dejten och se hisnande ut också. Först måste du ta en titt i Barbies garderob och hitta den perfekta klänningen för dejten. Du vill inte välja något utsökt, men hon kan inte heller bära något avslappnat. Hitta en söt klänning däremellan och accessoarer den, ge sedan Barbie en snygg frisyr också.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Date Disaster? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!