Barbie Dazzling Mermaid

Världen i Barbie Dazzling Mermaid är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Dazzling Mermaid, ett av våra bästa klä på spel!

Skapa en dryck som förvandlar henne till en sjöjungfru och styla henne sedan! Barbie planerar att göra ett hemligt överraskningsbesök hos sin vän Ariel i sjöjungfruns undervattensrike. Detta innebär att Barbie måste bli en sjöjungfru, och hon vet precis hur. Ariel gav henne specifika instruktioner om hur hon ska göra en dryck, så du måste hjälpa Barbie att hitta ingredienserna på havets botten först, sedan hjälpa henne att lägga varje ingrediens i krukan och blanda drycken. När Barbie väl har förvandlats till en sjöjungfru vill hon se vacker ut när hon anländer till Ariels slott, så du måste ge henne en makeover. Börja med Barbies hår och styla upp det lite. Du kan till och med ändra färgen på hennes hår. Därefter måste du välja en topp och dekorera hennes fenor. Se till att accessorisera Barbies sjöjungfrulook också.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Dazzling Mermaid? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.