Barbie Disney Fashionista

Världen i Barbie Disney Fashionista är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Disney Fashionista, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie vill dela med sig av sin helt nya idé. Hon vill skapa en fantastisk ny modekollektion med underbara nya klänningar, kjolar och blusar. Hon kommer att presentera den i Disneyparken och jag är säker på att alla kommer att älska den. Börja med att välja fem fantastiska outfits och se till att de alla är olika och supersöta. Prova nya klänningar, kjolar, blusar och jackor, och komplettera sedan med underbara plånböcker och smycken. Se till att resultatet är supersött och fantastiskt och ta foton av varje ny modekreation. Du kan nu lägga till de sista detaljerna, vilket är smink. Det finns gott om glittriga färger för ögon och kinder, så se till att du väljer något sött för varje fantastisk ny look.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Disney Fashionista? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!