Barbie Equestria Girls Fan

Världen i Barbie Equestria Girls Fan är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Equestria Girls Fan, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie, din blonda favoritskönhet, älskar Equestria Girls och vill prova några kläder inspirerade av dem för en fantastisk födelsedagsfest. Kan du hjälpa henne? Hon skulle uppskatta en färgglad frisyr, tjusiga och flickiga kläder och ett par nya skor. Se till att hennes look är felfri genom att prova olika kombinationer inspirerade av Rainbow Dash och de andra söta ponnyerna som världen älskar och avgudar. Prova djärva färger, sött rött läppstift, en fin svart mascara och lite härlig rouge på kinderna för sminket. Se till att välja klänning, frisyr och accessoarer och se till att det passar till den härliga festens tema.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Equestria Girls Fan? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!