Barbie Flatlay Expert

Världen i Barbie Flatlay Expert är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Flatlay Expert, ett av våra bästa barbie spel!

Kan du hjälpa Barbie att skapa de perfekta bilderna för sina Instagram-följare? Hon gillar att lägga upp flatlay-bilder på sitt konto och hon får så många likes och uppskattningar. Hon är så kreativ och har det perfekta ögat för att ta dessa bilder. Hennes följare kan inte vänta på att få se nya bilder, men Barbie är i en dålig fas. Hon känner att hon inte är tillräckligt kreativ idag, så hon behöver din hjälp. Bli uppfinningsrik och hantverksmässig för Barbie måste skapa tre olika flatlays Den första handlar om Barbies möte med sina vänner. Välj rätt föremål, dekorationer, snacks och kläder, arrangera dem på en fin bakgrund och ta fotot. Nästa tema är reslust och det tredje handlar om mode.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Flatlay Expert? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.