Barbie Glam Face Art

Världen i Barbie Glam Face Art är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Glam Face Art, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie försöker alltid se så glamourös ut som möjligt, och hon har lyckats göra det på mycket kreativa sätt. Hon har nyligen upptäckt ansiktskonst och det finns några situationer där hon kan bära den. På scenen, i hennes balettdansföreställningar eller på roliga fester där hon kan klä sig som en prinsessa. Välj den klädsel du vill att hon ska ha på sig och sedan en av tre underbara ansiktsmålningsdesigns som hon kan få. De är alla flickiga och rosa med en glamourös touch. Gå sedan vidare till att skapa utseendet genom att använda en tunn svart pensel för att skapa konturerna och sedan fylla i med olika färger för att slutföra utseendet. Till sist använder du en större pensel för att lägga till lite glittrigt pulver. Hon ser magnifik ut! Prova de andra outfits och mönster också! Ha en otrolig speltid!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Glam Face Art? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.