Barbie Glam Makeover

Världen i Barbie Glam Makeover är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Glam Makeover, ett av våra bästa smink spel!

Styla upp denna fashionista och ge henne en glamorös ny look! Barbie ska vara värd för ett insamlingsevent och hon är lite nervös eftersom hon har arbetat så hårt med att organisera eventet att hon glömde att planera sin look. Dessutom är Barbies ansikte och hud inte i bästa skick eftersom hon har gått igenom en stressig period. Eftersom hon lägger ner så mycket arbete på att organisera detta välgörenhetsevenemang bör du hjälpa henne med makeoveren så att hon kan se fantastisk ut. Börja med att ge hennes ansikte en djuprengöring och använd en mask för att få hennes hud att se frisk och tonad ut. Därefter måste du ge henne en glamourös makeup. Lek med färgerna och använd en touch av glitter. Slutligen måste Barbie se ut som en diva, hjälp henne att välja den perfekta klänningen och frisyren och komplettera hennes look med accessoarer. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Glam Makeover? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.