Barbie Glam Popstar

Världen i Barbie Glam Popstar är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Glam Popstar, ett av våra bästa klä på spel!

Hej damer! Din favoritdocka Barbie är mycket begåvad. Hon är en fantastisk flicka som vill bli berömd för sin sångröst. Nu kan du hjälpa henne att se bra ut på scenen och imponera på sina fans med sitt utseende och sin röst. Titta i hennes garderob och välj bara den sötaste klänningen, kjolen eller toppen och blanda och matcha för en scenlook som inte liknar någon annan. Den fantastiska dockan kommer att älska en ny frisyr också, och en unik frisyr är ett måste. Prova en fantastisk lockig frisyr med en underbar blå färg, vilket definitivt kommer att få henne att sticka ut och skapa en fantastisk look för dockan. Du kan välja många rekvisita och tillbehör för att avsluta hennes scenlook och göra henne oförglömlig. En ny gitarr och mikrofon är ett måste för en fantastisk sångerska och artist. Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Glam Popstar? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.