Barbie Is Going To Festival

Världen i Barbie Is Going To Festival är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Is Going To Festival, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är så glad över att få åka till årets bästa musikfestival med sina vänner och sin crush! Hon kommer att ha en fantastisk helg och sova i ett tält eftersom de kommer att gå till glamping under festivalen! Hennes favoritband kommer att spela och allt kommer att bli perfekt. Barbie vill ha en perfekt look och speciell makeup för den här festivalen. Hon gör sig redo och ger Barbie en komplett makeover. Börja med sminket och var inte rädd för att leka med färgerna. Ge Barbie en fantastisk ansiktskonst och begränsa dig inte bara till ögonen. Därefter behöver Barbie att du ger henne en cool ny frisyr, och du bör också hitta den perfekta festivaloutfiten till henne.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Is Going To Festival? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.