Barbie Is Having A Baby

Världen i Barbie Is Having A Baby är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Is Having A Baby, ett av våra bästa barbie spel!

Barbie har goda nyheter! Hon ska bli mamma! Äntligen har det hänt; hon är gravid och redo att låta alla få veta att hon väntar barn. Ken kommer att bli så glad och uppspelt och du kan hjälpa Barbie att hitta ett kreativt sätt att låta Ken få veta att han ska bli pappa. Kanske skaffa en söt t-shirt till deras mops Emma med texten: Jag ska bli storasyster, skulle få Ken att inse vad som händer. Ni har olika spelalternativ för att sprida den stora nyheten, så välj det som ni gillar bäst. Därefter kan du hjälpa Barbie att byta garderob. Kläderna passar henne inte längre, men hon behöver fortfarande känna sig vacker och se vacker ut. Välj några fantastiska gravidkläder till henne!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Is Having A Baby? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.