Barbie Lovely Ballerina

Världen i Barbie Lovely Ballerina är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Lovely Ballerina, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie har alltid varit en av de mest eleganta flickorna. Hon har också en passion för dans, så att bli ballerina var ett naturligt steg. Hon tränar varje dag och hon har sina bästa rörelser, men hon behöver fortfarande din hjälp med att välja de bästa kläderna. Idag är hennes första lektion i den nya studion, så hon måste klä sig för att imponera. Men först ska vi börja med sminket! Börja med enkel mascara, rouge, ögonskugga och läppstift, och lägg sedan till en speciell touch med en cool ansiktsmålning för att få henne att se mer ut som en artist på scenen. Gå sedan vidare till kläddelen. Styla hennes hår i en chic knut och för hennes outfit, välj en underbar klänning som kommer att se spektakulär ut på scenen, men som också tillåter massor av rörelse. Rufsar och glitter är välkomna. Komplettera sedan hennes look med en tiara och några smycken. Ha en fantastisk tid när du spelar detta söta spel som heter Barbie Lovely Ballerina!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Lovely Ballerina? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.