Barbie Loves Fringe Style

Världen i Barbie Loves Fringe Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Loves Fringe Style, ett av våra bästa klä på spel!

Fransmodet är tillbaka på modet och Barbie vill vara den första att bära en fransig outfit på den kommande festen. Spela det här spelet för att hjälpa henne att göra sig redo och utforska den här trenden tillsammans med henne. Först behöver hon chic makeup, så applicera en pastellfärgad ögonskugga och kombinera olika färger för att få en fin effekt. Komplettera sedan hennes makeup med eyeliner, mascara, rosa rouge och ett ljusrött läppstift. När du är klar är det dags att välja hennes outfit. Kom ihåg att det måste vara fransar, så välj en klänning eller en kjol med fransar som matchas med en blå t-shirt. Du kan också välja ett par jeans som matchas med en fransig skjorta. Accessorisera hennes look med en hatt och fransiga smycken. Ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Loves Fringe Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.