Barbie Loves Her Job

Världen i Barbie Loves Her Job är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Loves Her Job, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är en begåvad modedesigner och hon älskar sitt jobb! Hon har blivit ombedd att designa och skapa en serie uniformer för flera olika typer av jobb. Barbie kan inte vänta på att börja arbeta med detta nya projekt och hon behöver en assistent som kan hjälpa henne. Varför går du inte samman med henne? Jag slår vad om att ni tjejer kommer att göra så fantastiska skapelser. Barbie måste designa en arbetsklädsel för en bonde, brandman, arkitekt, kock och apotekare. Vem har sagt att en brandman inte kan se bra ut i en dräkt som är utformad för detta jobb? Men se till att vidta alla säkerhetsåtgärder och utrusta dräkten med rätt tillbehör. En arkitekt måste se stilfull och chic ut, så se till att skapa något fantastiskt.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Loves Her Job? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.