Barbie Loves Pleated Skirts

Världen i Barbie Loves Pleated Skirts är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Loves Pleated Skirts, ett av våra bästa klä på spel!

Plisserade kjolar är återigen trendiga, och Barbie älskar dem! Hon vill ha en sådan i dag eftersom hon ska fika och äta lunch på stan med sina BFF:s, varefter de ska gå på bio och shoppa i köpcentret. Så Barbie måste se fantastisk ut, och du ska hjälpa henne att få en speciell trendig look. Du måste börja med sminket. Använd sminkpaketet och produkterna för att få henne att se fantastisk ut! Därefter ska du styla upp hennes hår. Ge henne en snygg frisyr och slutligen ska du välja hennes outfit. Hon skulle vara så snygg i en lång vågig plisserad kjol som matchas med ett linne och en läderjacka, tycker du inte det? Se till att du kompletterar hennes look med smycken! Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Loves Pleated Skirts? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.