Barbie Model For Vogue

Världen i Barbie Model For Vogue är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Model For Vogue, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie älskar mode och fotografering. Nu kommer hon att kombinera sina två kärlekar eftersom hon har fått chansen att vara med på omslaget till den berömda tidningen Vogue. För Barbie är en viktig aspekt av fotosessionen att hon ska vara ensam för att visa styrka och självständighet. Nu kan du hjälpa henne att välja plats för fotosessionen, i studion eller på en underbar strand framför havet. När du väl har valt det kan du börja välja hennes omslagsfotokläder. Se till att plaggen är fantastiska och glittriga, perfekt för ett sådant tillfälle. Gör dig redo och prova några glamorösa flätade frisyrer och välj en fin blå klänning med glitteraccenter, som jag är säker på kommer att se fantastisk ut på den blonda skönheten. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Model For Vogue? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.