Barbie New Earrings

Världen i Barbie New Earrings är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie New Earrings, ett av våra bästa barbie spel!

Känner du dig kreativ i dag? Är du redo för ett roligt smyckesdesignprojekt? Du kan hjälpa den här fashionistan att designa ett par unika örhängen och hitta en matchande outfit att bära! Barbie älskar att pyssla och hon är mycket kreativ när det gäller att göra sina egna smycken. Efter att ha surfat på internet efter de senaste modetrenderna bestämde hon sig för att hon måste utforska den boho-chica trenden. Nu ska vi pyssla och hjälpa Barbie! Hon har några idéer, men hon är inte helt säker på hur hennes nya örhängen ska se ut. Hjälp henne att välja modell för örhängena, till exempel pärl-, hoop- eller ljuskronaörhängen. Vilken är perfekt för en look i boho-stil? När du väl har bestämt dig kan du hjälpa henne att dekorera dem med stenar, fransar eller tofsar. Ta en titt och se vilka dekorativa element du kan använda.

Liknande spel:

Gillade du Barbie New Earrings? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.