Barbie Outfit Of The Day

Världen i Barbie Outfit Of The Day är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Outfit Of The Day, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie gör sig redo för en hektisk dag. Först ska hon dricka kaffe på stan med sina bästa vänner. Sedan måste hon stanna till på sitt kontor och hämta några filer. Hon ska äta brunch med Ken och senare ska hon följa med sin syster på en shoppingrunda. Barbie vill också gå på bio på eftermiddagen och hon ska äta middag på stan med sina bästa vänner. Efter middagen ska Barbie ta en sen kvällspromenad i parken med Ken. Barbie måste hitta den perfekta klädseln för den här dagen, eftersom hon inte kommer att ha tid att byta om. Hennes outfit måste vara chic och mysig på samma gång. Ta en titt i hennes garderob och hjälp divan att prova olika kläder tills du hittar rätt outfit för henne.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Outfit Of The Day? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.