Barbie Party Diva

Världen i Barbie Party Diva är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Party Diva, ett av våra bästa barbie spel!

Hej damer! Barbie har hittat en helt ny passion. Hon har nyligen blivit en Hollywoodskådespelerska och alla paparazzi jagar henne för att få de bästa bilderna av henne. Ikväll ska hon gå på Oscarsgalan och hon måste se helt fantastisk ut. Nu får du uppgiften att hjälpa den underbara Barbie att få sin outfit klar för partyevenemanget. Det första du måste göra är att välja en snygg frisyr som Barbie ska bära. Välj den mest glamorösa och fantastiska galaklänningen och några fantastiska frisyrer. Om du inte gillar någon av dessa fantastiska klänningar kan du säkert lyckas blanda och matcha en topp med en fluffig kjol. När du har valt utklädnad i Barbie Party Diva, gå vidare och accessorisera din look med några snygga höga klackar och en fantastisk uppsättning accessoarer.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Party Diva? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!