Barbie Polka Dots Style

Världen i Barbie Polka Dots Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Polka Dots Style, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är en modefantast som alltid letar efter de bästa trenderna för sin garderob. I dag har hon bestämt sig för en förtjusande stil som är perfekt för det varma vädret: polkapoäng! De är söta och roliga och alla älskar dem! Gör du det? Hjälp Barbie att klä sig i den perfekta outfiten! Välj en blå klänning i retrostil med vita polkagrisar och två stora bågar, en topp med färgglada polkagrisar och en rosa tyllkjol, eller så kan hon bära prickarna på ett par byxor eller till och med på jackan. Komplettera med vackra skor och andra roliga accessoarer. För att få henne att se ännu mer fantastisk ut kan du färga hennes hårstrån i mycket roliga färger. Lägg till en touch av glitter också. Avsluta hennes look med den perfekta sminkningen. Använd ögonskugga, mascara, rouge och läppstift och försök att matcha hennes outfitfärger. Ha en underbar tid med att spela!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Polka Dots Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!