Barbie Princess Love

Världen i Barbie Princess Love är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Princess Love, ett av våra bästa klä på spel!

Hej tjejer! Vår vackra Barbie har den mest fantastiska dejten någonsin! Ikväll ska hon träffa Ken, hennes gamla kärlek, och hon är väldigt uppspelt över det. Hon vet ännu inte vart de ska gå på dejt, men en sak är säker: Barbie vill se helt fantastisk ut, och du måste hjälpa henne. Du kommer att få den unika möjligheten att hjälpa henne att bestämma sig för vilka kläder, frisyrer och accessoarer hon ska ha på sin dejt med Ken. Efter att ha valt den sötaste klädseln för Barbie att bära har du också uppdraget att sminka henne och framhäva hennes naturliga skönhet. Så sätt igång, mina damer, och hjälp den fantastiska Barbiedockan att göra sig redo för drömdejten med sin förälskelse Ken!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Princess Love? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.