Barbie Princess Style

Världen i Barbie Princess Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Princess Style, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är ett stort fan av Disney-prinsessorerna, så hon blev så glad när hon fick reda på att hon fick klä ut sig till en av dem på ett trädgårdsfest! Men alla är så fina, vilken ska hon välja? Eller kanske kan du hjälpa henne att blanda och matcha element inspirerade av dem alla och skapa en helt ny look. Börja med sminket där du får vara väldigt kreativ. Du får välja ögonskugga, mascara, rouge, läppstift, eyeliner och en ögonbrynspenna och alla hämtar inspiration från dina favoritkaraktärer. Gå sedan vidare till klädningsdelen, välj en underbar glittrig klänning, styla hennes hår, accessorisera med dyrbara smycken, en tiara och ett par fina skor. Hon ser fantastisk ut! Njut av det!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Princess Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.