Barbie Rainy Day Style

Världen i Barbie Rainy Day Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Rainy Day Style, ett av våra bästa barbie spel!

Även om regnperioden är här blir Barbie inte rädd för lite vatten. Hon ser detta som ett perfekt tillfälle att skapa nya snygga kläder för regnväder. Hon och hennes två bästa vänner är glada över att ta på sig något fint och ordentligt för den här årstiden och gå ut i parken för att ta några fina bilder. Hjälp Barbie att hitta rätt outfit och klä upp sina bästa vänner också. Välj en söt klänning eller blanda en kjol och en blus, lägg till en snygg regnjacka och regnstövlar, och komplettera sedan deras utseende och välj eleganta hattar till flickorna och färgglada paraplyer.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Rainy Day Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!