Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas

Världen i Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie, Rapunzel och Cinderella har stora planer i år på skolan. Dessa flickor vill se bra ut hela året eftersom de vill vara college-divor, trendsättare och fashionistas på sitt college. Första dagen är avgörande och de vill göra ett gott intryck så du måste hjälpa dem att klä upp sig! Spela spelet för att titta in i deras garderob och välj några fantastiska outfits till varje prinsessa. Det finns så många alternativ, till exempel en chic kjol som matchas med en söt skjorta och en kappa, en polkadragen klänning eller en glittrig rosa spetsklänning. Välj den perfekta collegeoutfiten och accessorisera den sedan.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.