Barbie Remembering College

Världen i Barbie Remembering College är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Remembering College, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är en framgångsrik modedesigner och hon vill alltid minnas de kläder hon brukade ha på sig på college. Hon har alltid varit en fashionista och trendsättare, och en inspiration för andra studenter. Nu när hon har sitt eget modehus och varumärke bestämde sig Barbie för att skapa en modekollektion, speciellt utformad för college- och skolkläder. Eleverna måste bära specialdesignade kostymer på många skolor, och Barbie vill göra några fantastiska kreationer. Därför känner sig eleverna härliga, vackra och bekväma i sin skoluniform. Hjälp henne att designa fem olika outfits, varav en är avsedd för examen.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Remembering College? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.