Barbie Retro Summer

Världen i Barbie Retro Summer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Retro Summer, ett av våra bästa klä på spel!

Vill du hjälpa denna fashionista att skapa en fantastisk retrooutfit? Barbie vill hålla sig uppdaterad med de senaste sommartrenderna och hon vet att retromode kommer att bli en grej, så hon måste uppdatera sin garderob! Barbie ska ha några vänner över i helgen, så hon vill också inreda sin terrass och ge den en retrokänsla. Detta är det perfekta tillfället för henne att komma på några bra klädselidéer. Spela det här spelet för att hjälpa henne att göra de bästa valen. Du kommer att hitta söta klänningar, ett stort urval av retro-toppar, shorts, kjolar och byxor, för att inte tala om tillbehören. Du kommer också att behöva ge en pinup frisyr till denna fashionista.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Retro Summer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.