Barbie Rockstar Or Popstar

Världen i Barbie Rockstar Or Popstar är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Rockstar Or Popstar, ett av våra bästa klä på spel!

Vilken look gillar du bäst? Popstar eller Rockstar? Barbie kan inte heller bestämma sig, och hon bestämde sig för att det bästa alternativet är att prova båda stilarna. Det låter kul, eller hur? Skapa två olika outfits till Barbie. Den ena ska vara vågad och edgy, medan den andra ska vara prinsessa och tjejig. För popstjärnelooken kan du prova glamklänningar och matcha dem med söta gyllene tiaror eller kronor för en kunglig look. Välj matchande skor och de bästa och sötaste små smyckena med fantastiska ädelstenar. Rockstar-looken ska passa perfekt till en vild själ, till exempel en barbiedocka. Prova några superroliga, glittriga klänningar, en fin gitarr som accessoar och den bästa frisyren med en fin rosa hårfärg. Jag är säker på att du kommer att älska båda lookerna lika mycket, men Barbie måste bestämma vilken hon ska behålla.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Rockstar Or Popstar? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.