Barbie Royal Vs Star

Världen i Barbie Royal Vs Star är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Royal Vs Star, ett av våra bästa klä på spel!

Skapa två olika outfits för denna diva som gör sig redo för sin stora konsert. Barbie från Prinsessan och Popstjärnan har en enorm framgång. Hon har blivit en modeikon och en stjärna och hon har så många fans. Barbie måste göra sig redo för en stor konsert, och hon måste förbereda sina outfits. Hon måste rocka scenen i en popstjärneoutfit, men hon har också ett ögonblick i sin show där hon ska framföra låtar klädd som en kunglig prinsessa. Ditt jobb i det här spelet är att se till att hon kommer att glänsa på scenen i de mest fantastiska kläderna, så du kommer att vara hennes mode rådgivare. Börja med att skapa hennes smink, som måste vara färgglad och glittrig. Därefter måste du förbereda hennes kungliga look genom att välja den vackraste prinsessklänningen. För popstjärnelooken måste du välja något funkigt. Accessorisera båda lookerna med smycken och välj en matchande gitarr och mikrofon. Ha det så roligt!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Royal Vs Star? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.