Barbie Searching For The Dream Job

Världen i Barbie Searching For The Dream Job är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Searching For The Dream Job, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie kan inte bestämma sig för vilket jobb och vilken karriär hon helst vill ha, och hon behöver din hjälp. Hon kan välja mellan makeup-artist, modebloggare, inredningsdesigner eller modeguru. Hjälp henne att välja och njut av den fantastiska dagen tillsammans med henne! För att hjälpa henne att välja sitt perfekta drömjobb måste du spendera hjulet. Ett av fyra val kommer att väljas ut och du kan följa med Barbie när hon gör sitt bästa för att behärska färdigheterna för varje jobb. Om jobbet modebloggare väljs kan du hjälpa henne att skapa den perfekta outfiten för våren, med en topp, kjol, smycken och andra så fina accessoarer. Se till att valen passar perfekt ihop och ta sedan en bild för bloggen. Om inredningsarkitektjobbet dyker upp kan du hjälpa Barbie, dockan, att skapa det bästa smink- och garderobsrummet för varje stor fashionista. Låter väl fantastiskt, eller hur? Slösa inte tid och prova alla jobbmöjligheter som finns.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Searching For The Dream Job? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.