Barbie Shopping Day

Världen i Barbie Shopping Day är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Shopping Day, ett av våra bästa klä på spel!

Hej damer, vill du följa med Barbie på en shoppingrunda i det nya spelet Barbie Shopping Day? Detta är hennes shoppingdag och hon planerar att kolla in alla butiker och affärer i staden. Att shoppa ensam är inte så kul och Barbie vet det, därför vill hon att du ska följa med henne. Du kan hjälpa henne att prova olika kläder och sminkprodukter. Du måste stanna till vid den nya butiken Passion for Fashion och hjälpa Barbie att välja en fantastisk dagklänning och en klänning. Du kan hitta de mest fantastiska skorna i den nya OMG Shoes-butiken och du måste definitivt stanna till vid Bling Bling-butiken för att hjälpa Barbie att köpa nya smycken och accessoarer. Det finns också en ny Diva butik där du kan hjälpa Barbie att prova olika chica och avslappnade outfits. Glöm inte att köpa nya sminkprodukter och stanna till vid frisörsalongen för att ändra Barbies frisyr. Efter en rolig shoppingdag är det dags att gå hem och hjälpa Barbie att klä upp sig inför en rolig kväll på stan med sina vänner. Ha en riktigt rolig tid när du spelar detta nya spel som heter Barbie Shopping Day!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Shopping Day? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.