Barbie Spring Fashionista

Världen i Barbie Spring Fashionista är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Spring Fashionista, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie har blivit inbjuden till säsongens vackraste evenemang, den förtrollade vårbalen, som hålls ute i naturen i de kungliga trädgårdarna på det vackraste slottet. Hon är så uppspelt inför denna bal, men Barbie måste se till att hon kommer att se perfekt ut. Hon måste noggrant planera sin outfit och sitt utseende. Hjälp henne att göra sig redo genom att spela det här spelet. Försök att använda ljusa färger och skapa dagssmink men använd en kombination av vågade färger. Därefter måste du styla upp hennes hår. Välj att ge henne en fin flätad frisyr eller en knut. Därefter måste du välja klänning för balen. Se till att den har några blomsterdekorationer. Sist men inte minst, komplettera hennes look med matchande smycken och hårdekorationer.

Liknande spel:

Gillade du Barbie Spring Fashionista? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.