Barbie Sunday Brunch

Världen i Barbie Sunday Brunch är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Sunday Brunch, ett av våra bästa hudvårdsspel!

Hjälp denna fashionista att göra sig redo för att gå ut genom att skapa hennes makeover och outfit. Barbie ska idag gå ut med sina bästa vänner för att äta brunch, men hennes ansikte är förstört. Hon fick en solbränna igår och hon kan inte gå ut så här. Du måste hjälpa henne att börja det här spelet genom att ge henne en ansiktsbehandling för att lugna hennes solbrända hud genom att applicera ansiktsmasker och en lugnande lotion och sedan applicera hennes hudfoundation för att dölja ansiktets rodnad. Därefter är hon redo för en söt makeup som du ska ge henne. Slutligen får du välja Barbies outfit. Hon ska äta brunch på en chic restaurangs terrass, så hon behöver en speciell dagoutfit. En söt klänning skulle vara bättre, så välj den du gillar mest och förse den med accessoarer. Glöm inte att ge Barbie en trendig frisyr också. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Sunday Brunch? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhudvårdsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!