Barbie Superhero Looks

Världen i Barbie Superhero Looks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie Superhero Looks, ett av våra bästa hudvårdsspel!

Den här superhjältens fashionista måste se fantastisk ut hela tiden! Att vara en fashionista och en superhjälte som alltid är redo att ge sig ut på ett nytt uppdrag är inget lätt jobb, inte när du vill se fantastisk ut och följa med i trenderna. Ibland har Super Barbie inte tid för spa och skönhetsbehandlingar, så du måste bli hennes kosmetolog i det här spelet. Hjälp Super Barbie att få en frisk och tonad hud genom att ge henne en ansiktsbehandling, ta sedan pincetten och ge en fin form åt hennes ögonbryn, för att slutligen applicera concealer under ögonen och hudfoundation i hela ansiktet. Nu är Super Barbie redo för smink och du måste vara kreativ. Lek med färgerna och ge henne vågad glittrig makeup. Sist men inte minst behöver Super Barbie en ny superhjältedräkt, eftersom hon är uttråkad av att alltid bära samma. Öppna hennes garderob och välj en superhjälteklänning, och accessorisera den sedan. Ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie Superhero Looks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhudvårdsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!