Barbie The Four Elements Princess

Världen i Barbie The Four Elements Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie The Four Elements Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Barbie är en begåvad modedesigner och hon har blivit ombedd att skapa fyra olika looks som representerar de fyra elementen jord, vatten, eld och is. Dessa fantastiska kreationer kommer att presenteras på en av de mest efterlängtade modevisningarna. Barbie måste komma med den perfekta klänningen för varje element, helst en lång klänning. Grön för jorden, blå för vatten, röd för eld och vit för is. Hon måste också hitta matchande accessoarer till dessa klänningar, matchande frisyrer och några enastående kronor eller tiaror. Sist men inte minst ska du hjälpa Barbie att välja de perfekta smyckena.

Liknande spel:

Gillade du Barbie The Four Elements Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.